extra foto's - Reisverslag uit Wolphaartsdijk, Nederland van Sebastiaan Poppe - WaarBenJij.nu extra foto's - Reisverslag uit Wolphaartsdijk, Nederland van Sebastiaan Poppe - WaarBenJij.nu

extra foto's

Door: Sebastiaan Poppe

Blijf op de hoogte en volg Sebastiaan

18 Juni 2008 | Nederland, Wolphaartsdijk

wat extra foto's

• 05 Juli 2008 - 18:34

Bernadette Missiaen:

Hey Sebastiaan,

Waren de smokinghemden in orde ? Goed adresje he ! krijg jij ook al een beetje de kriebels. het duurt nu niet lang meer.

gr. Bernadette Missiaen
    moeder van oliver

• 05 Juli 2008 - 21:09

Sebas:

Ja, die past zeker, en zit al in de koffer:D
    Nog 3 weekjes, en dan zitten we aan boord, en misschien zelfs met nog een 3e klasgenoot van ollie en mij. Tot de 28 ste!

Groetjes Sebas

• 10 Juli 2008 - 11:51

Rebec:

Jaaaa, nu heb ik wel de goede site van jou gevonden! Heb me maar gelijk aangemeld! ;)

Nog maar een paar weekjes eh! Begint echt al op te schieten!

xx Rebec

• 19 Juli 2008 - 10:43

Tamar:

Heee Sebas!!

Wat leuk joh dat je op stage gaat bij de HAL!! En 1 augustus is al snel joh!!!

Ik vertrek zelf 7 augustus naar Oslo, daar blijf ik tot net voor kerst. Ik ga daar vakken volgen aan de universiteit van Oslo. Kortom ook heel spannend!!

Nou ben benieuwd hoe je het gaat hebben en hou je site in de gaten!

Veel plezier!

Bye tamar

Sebastiaan

Heej beste mensen, Ik begin binnenkort aan mijn 2e en laatste stage voor mijn opleiding maritiem officier. Het is de bedoeling dat ik gedurende 6 maanden mee loop met de werkzaamheden aan boord. Dit gaat dan voornamelijk om het werken op de brug(lees:stuurhuis) om te navigeren(lees:de weg vinden)en in de machinekamer, om te assisteren bij onderhoud en reparatie's Hier zal ik mijn handen wel aan vol hebben, maar mocht ik een momentje hebben, dan zal ik hier het een en ander proberen bij te werken! Greetz poppe

Actief sinds 12 Juni 2008