Laatste rondje!
Door: sebastiaan
Blijf op de hoogte en volg Sebastiaan
08 Juli 2010 | Nederland, Amsterdam
Tsjaa, al een tijd niets van me laten horen, excuses!
Zoals je weet, geen bericht is goed bericht en dat geldt ook voor mij hier op deze schuit. Verslagen voor school zijn zo goed als gedaan, net als het takenboek, en met een beetje geluk ben ik half volgende week weer gewoon thuis. Back to normal!
Hier op de boot verloopt alles prima en rustig, en zelfs nog 2 weken standby gelegen in the place of all places......WESTDURPE! Tussen de locale koeien en tuinbouwkassen lag daar de javelin! Wel weer een ideale plek om na het werk nog ff een pintje te pakken in de kroeg, oftewel, het mengen onder de "locals" zoals we dat hier noemen.
Ben ook nog regelmatig thuis geweest, en ook vele mensen aan boord uitgenodigd, nu we zo dicht in de buurt zijn.
Tevens voor de eerste keer mijn verjaardag aan boord gevierd! Toevallig lagen we net die dag weer in Vlissingen waardoor ik mijn ouwelui en mijn broer kon uitnodigen voor een bakkie pleur, ofwel DP biertje, een bakje koffie dus, aan boord. Geheel gepast nam moeders een taart mee die erg lekker was ondanks dat het niet moeders beroemde zelfgebakken appeltaart was! Verder ben ik die dag geheel bierloos doorgekomen.......
Dan nu toch echt te laatste dagies, en dan terug naar school voor een 2e poging HBO, maar nu alleen machinist. Eens kijken of dat beter gaat! Voor nu is het in ieder geval bedtijd, want om kwart over 5 gaat de wekker weer!
Hopelijk tot snel allemaal, dr staat nog een welkomsparty ding achtig iets in de planning, alleen de datum moet nog volgen!
Groete vanaf de Javelin
Greater Gabbard Offshore Windfarm