was ik weer
Door: sebastiaan
Blijf op de hoogte en volg Sebastiaan
15 Maart 2010 | Nederland, Rotterdam
dit keer ben ik online vanuit zeemanshuis heijplaat! Jaja dicht bij huis, maar volgende week vertrek ik naar Vlissingen! Het moet niet gekkerworden!
Het leuke van nederlandse havens is wel dat mijn ouders en mn broer met zn vriendin al op bezoek zijn geweest! heel gezellig, en nu snappen zei tenminste ook eens waar ik maanden uithang! We hebben een rustige reis achter de rug vanuit ghana, en zijn nu aan het mobiliseren (verbouwen) om windmolens te plaatsen in de noordzee. Dit blijf ik de rest van mijn stage doen. Maar genoeg te beleven op de boot, en flink aan het takenboeken dus ik vermaak me wel! en wie weet nog wel een keer stappen in vlissingen:P
Ik zal proberen nog een keer wat foto's te uploaden!
Groeten sebas
15 Maart 2010 - 20:53
Jeffrey:
eej sebas, fijn te horen dat je het naar je zin hebt.
ben ik supper blij om.
het gaat je goed;)
Grtz -
15 Maart 2010 - 20:58
Fam Missiaen:
Hoi Sebas ,
Lekker dicht in de buurt.Dat is heel anders dan je vorige stage. Om je familie af en toe eens te zien en leuk dat zij ook eens een kijkje kunnen nemen aan boord. Hebben we deze zomer ook gedaan bij Oliver is Kusadasi op de Oosterdam. Wat echt leuk !!
Succes verder.
groetjes uit Hulst
15 Maart 2010 - 21:05
Rebec :
Haai,
Je hebt de groeten ook weer terug van Joran. Hem leek het ook zeker leuk om een x aan boord te komen koekeloeren bij je.. dus je geeft maar een brul!
Grappig dat je zo dicht bij huis bent nu.. :P
Liefs -
17 Maart 2010 - 11:33
Maarten:
Lekker bezig Sebas, onze eigentijdse Don Quichot ;) -
18 April 2010 - 17:14
Rob:
joh ik dacht dat jij aan het takenboeken was haha